bg
SpaceSpot Logo

Let's go Spacespotting!

Dato bør ikke være før minimal dato

Type
Hva er dette?

Let's go Spacespotting!

spot

1. Søk

Søk enkelt etter ditt perfekte kontor. Dersom du har noen spørsmål eller er i tvil, så er vi her for å hjelpe deg.

chat

2. Chat

Se lokalene, avtal visninger og chat med utleier. Vi har forenklet prosessen, slik at hvem som helst kan forhandle en leieavtale.

sign

3. Signer

Signer leieavtalen på nett. Trygt, enkelt og praktisk.

Hvorfor Spacespot?

easy

Utrolig enkelt

Dette er den enkle og forutsigbare måten å finne ditt perfekte kontorlokale på. Og hvis du trenger hjelp i prosessen, så har vi eksperter som kan hjelpe deg.

online

Trygt og digitalt

Med Spacespot kan du forhandle direkte med utleier, bruke standardavtaler og signere med BankID. Trygt, enkelt og forutsigbart.

free

Det er gratis!

Det koster deg ingenting å bruke Spacespot siden vi blir betalt av den som leier ut. Prisen dere blir enige om, er prisen du kommer til å betale.

Om oss

Spacespot er stedet der du enkelt kan finne, fohandle og signere ditt neste kontorlokale. Vi er drevet av verdens største rådgiver og forvalter av næringseiendom - CBRE, så uansett hva spørsmålet ditt er, så kan vi hjelpe deg.

Uansett om du leter etter et tradisjonelt kontor eller plasser i et co-working space, så har vi det du trenger. Dersom du har noen spørsmål eller tvil underveis, så vil en av ekspertene våre hjelpe deg.


office

Leie av kontor

Dersom du leter etter kontorlokaler for en lengre periode, kan det lønne seg med et tradisjonelt leieforhold. Du vil da ha tilgang til dine egne lokaler gjennom leieperioden. Vanligvis vil utleier kreve en leieperiode på minimum et par år, avhengig av leieprisen og eventuelle tilpasninger til lokalet, men kontorlokalene er dine og du kan tilpasse dem etter behov for selskapet ditt. Dersom du ønsker en kortere leieperiode kan du gjerne spesifisere dette i forespørselen, slik at utleier kan komme tilbake til deg.

coworking

Coworking

Dersom du trenger mer fleksibilitet, kan et av de ulike co-working tilbudene være et godt alternativ. Begrepet ‘co-working’ dekker i denne sammenhengen både medlemskap eller leie av faste plasser hos en operatør, men også private kontorer. Hovedforskjellen fra tradisjonell kontorutleie er at du ikke signerer et leieforhold, men et månedlig rullerende medlemskap. Ved hjelp av disse medlemskapene kan du enkelt tilpasse antall arbeidsplasser etter behov.

Ikke sikker på hva du trenger?

Tradisjonelle leieavtaler er anbefalt for selskaper med stabilt antall ansatte, når du vil tilpasse dine egne lokaler eller ønsker en lengre leieperiode. Coworking er et godt alternativ når du trenger fleksibilitet når det kommer til arealbehov og leieperiode. Du kan da endre avtalen slik at den passer best med virksomheten din.
Med åpne plasser kan du velge din arbeidsplass fra et utvalg ledige plasser etter behov. Faste plasser betyr at du har din egen pult som du kan legge igjen tingene dine på. Private kontorer er dedikerte kontorer for virksomheten din som du kan benytte opp til maksimal kapasitet.
Vanligvis behøver man mellom 10-20 kvadratmeter per person i et vanlig kontorareale. Den lavere delen av denne skalaen gir plass til et åpent kontorlandsskap, samtidig som den høyere delen av skalaen gir mer rom til delte soner, møterom og cellekontorer.
Dersom du trenger hjelp med ditt arealbehov, så har vi eksperter som kan hjelpe deg. Kontakt oss
Den månedlige prisen inkluderer vanligvis fullt utstyrte fellesarealer, som kan benyttes fritt av medlemmer. Internettilgang, møbler, fellesaktiviteter og eventer vil ofte være del av medlemsskapet.
Andre tjenester blir ofte belastet etter bruk. Slik som møterom, kantine og print.

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss

Har du ledige lokaler?

Annonser lokalene dine gratis og motta forespørsler fra interesserte leietakere.

Ta kontakt med oss
womanbg
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
© 2021 Spacespot.com All rights reserved
© 2021 Spacespot.com All rights reserved