bg
SpaceSpot Logo

Hjem>Om oss

Om oss

Hvem er vi?

Vårt mål er å veilede leietakere og utleiere gjennom hele reisen fra søk til signering av kontorarealer.
Vi ønsker at du skal finne lokalene som passer for din virksomhet, samtidig forstår vi at prosessen å finne nye lokaler kan være komplisert og tidkrevende. Vi forstår også at enhver bedrift er ulik. Derfor ønsker vi å tilby en trygg og forutsigbar plattform der du kan søke, forhandle og signere lokalene som passer for deg. Enten du leter etter dine egne kontorlokaler eller co-working plasser.
Fra våre kontorer i Oslo kan vi tilby kunnskap og tjenester for utleiere og leietakere. Ved å kombinere teknologi med ekspertisen til verdens største rådgiver og forvalter av næringseiendom – CBRE, kan vi hjelpe deg med ethvert spørsmål eller steg i prosessen.

Hvordan er Spacespot annerledes?

Du trenger ikke å være ekspert
Vi er her for å veilede deg gjennom prosessen. Og vi har forenklet forhandlingsprosessen slik at den oppleves sømløs og uten noen overraskelser.
Vi har de beste lokalene i markedet
Vi jobber med de fremste utleierne og co-working operatørene i markedet. Uansett om du leter etter tradisjonell leie av kontorer eller co-working, så finner du det her.
Vi er 100% digitale = mindre papirarbeid
Du har oversikt over alt på nett, til og med forhandling og signering. Derfor har leie av nye arealer aldri vært enklere, tryggere eller mer praktisk.
Du er i trygge hender
Vi er drevet av verdens største rådgiver og forvalter av næringseiendom – CBRE, så uansett hva spørsmålet ditt er om eiendom, har vi svaret.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Du leter etter nye kontorer
Leter du etter kontorer og trenger hjelp med å finne det som passer for deg? Det kan våre rådgivere hjelpe deg med. Og når du har funnet de rette lokalene, så har vi forenklet forhandlingen og kontraktsigneringen, slik at de siste stegene til nytt kontor blir forutsigbare for begge parter. Skulle du ha noen tvil eller spørsmål, så vil vi hjelpe deg på veien.
Du ønsker å leie ut lokaler
Dersom du har lokaler som du ønsker å leie ut gjennom Spacespot, kan du enkelt åpne en brukerkonto direkte og uten noen kostnad. Vi vil hjelpe deg i gang dersom du trenger hjelp eller har noen andre spørsmål.
nb
Norsk (Norge)
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
© 2020 Spacespot.com All rights reserved
© 2020 Spacespot.com All rights reserved